| BITES | |
|---|---|
| HOME SPICED NUTS | €4,5 |
| HUISGEMARINEERDE OLIJVEN | €4 |
| MESSY NACHO'S | €8,5 |
| Huisgemaakte salsa rojo, zure room én warme kaassaus. | |
| MEAT PLATTER | €13 |
| Gemarineerde ribbekes, gebakken beuling en varkensrillette - van Butcher's Store! | |
| HOMS-BERCHEM-DIP-EXPRESS | €12,5 |
| Als Syrië naar Europa komt, dan dippen wij graag mee! Pittige muhammaradip van walnoten en pepers. Moqtabal van aubergine, yoghurt en tahin. | |
| KAASPLANK | €13 |
| Moerduiveltje (Veurnese hoevekaas), Chabi Cendrée (geitenkaas uit de Loire), Le Petit Diable (Van Tricht bierkaas), Dolomitico (italiaanse blauwe) - van Van Tricht! |
| GOOD MORNING SUNSHINE | |
|---|---|
| OEUF EN COCOTTE | €6,5 |
| Een eitje uit de oven met room, geitenkaas, kerstomaatjes en dragon. | |
| GESTOOFD FRUIT, YOGHURT EN HOMEMADE GRANOLA | €7,5 |
| SHAKSHUKA | €11 |
| Piitige start van je dag! Tomaten-paprika-mix met twee eitjes (sunny side up). |
| LUNCH | |
|---|---|
| TUNA MELT | €11 |
| All-American classic uit de diners in de jaren '50. De perfecte tonijnsla met gesmolten kaas op toast. | |
| FERAS' SYRIAN MINT | €11 |
| Uit de koker van onze Syrische chef Feras: gebakken schapenkaas op pitabrood, met granaatappelmelasse, tijm en verse munt. | |
| HUMUS DÜRÜM | €11 |
| Driekoningenstraat-style dürüm, à la Brel. Humus, paddenstoelen, za'atar en feta. | |
| SHAKSHUKA | €11 |
| Heel het Midden-Oosten beweert deze pittige mix van tomaat, paprika en spiegeleitjes uitgevonden te hebben. Na één hap begrijp je ook waarom. |
| MAINS | |
|---|---|
| BOLO BREL | €16,5 |
| Italiaanse ragù met chunky paccheri-pasta. (dranktip: een glas LOTETA, vol rood fruit en zon). | |
| WINTERWILD | €23 |
| Hartverwarmende stoofpot en al wat daar bij je oma bij hoorde: spruiten, kastagnes, kroketjes en witfllosla! (dranktip: een glaasje TAMARAL of MOINETTE). | |
| GROENTEN UIT DE OVEN | €19 |
| Brels classic mix van seizoensgroenten met romige burrata van Van Tricht en onze limoenvinaigrette. (dranktip: een glaasje DÉSIR BLANC of ARMAND). | |
| WONTON NOODLE BOWL | €17 |
| Een dampende kom visbouillon met soba-noedels, geroosterde Chinese kool, tomaten en garnalen-wontons. Slurpen mag! (dranktip: een glaasje OMER of GRÜNER VELTLINER). | |
| CHICONS AU GRATIN | €18,5 |
| Witloof uit de oven, comme il faut. Romige puree, beenham en een pittige kaassaus van gerijpte Gruyère en romige Emmentaler. (dranktip: BLOND BIER of een glaasje rode PIERRE FIL). | |
| CHICONS AU GRATIN (VEGI) | €18 |
| Evenveel kaas, maar in plaats van ham rolen we het witloof in gemalen eekhoorntjesbrood. |
| SWEET ! | |
|---|---|
| MERINGUE GLACÉE | €8 |
| Meringue en vanille-ijs in een heerlijke snee nostalgie, naar een familierecept van Granny's Spoon. | |
| DAME BLANCHE | €8 |
| Vanille-ijs van hoevemelk, gemaakt door de Zwaluwhoeve in Turnhout, mét warme chcoladesaus en slagroom. | |
| TAART | €6,5 |
| STICKY TOFFEE PUDDING | €9 |
| British classic: smeuïge dadelcake met karamelsaus. Overdaad? Ja! Onweerstaanbaar? Yep! |
| PETIT BREL | |
|---|---|
| Kinderspaghetti | €11 |