
BITES | |
---|---|
HOME SPICED NUTS | €4,5 |
HUISGEMARINEERDE OLIJVEN | €4 |
MESSY NACHO'S | €8,5 |
Huisgemaakte salsa rojo, zure room én warme kaassaus. | |
MEAT PLATTER | €13 |
Gemarineerde ribbekes, gebakken beuling en varkensrillette - van Butcher's Store! | |
HOMS-BERCHEM-DIP-EXPRESS | €12,5 |
Als Syrië naar Europa komt, dan dippen wij graag mee! Pittige muhammaradip van walnoten en pepers. Moqtabal van aubergine, yoghurt en tahin. | |
KAASPLANK | €13 |
Moerduiveltje (Veurnese hoevekaas), Chabi Cendrée (geitenkaas uit de Loire), Le Petit Diable (Van Tricht bierkaas), Dolomitico (italiaanse blauwe) - van Van Tricht! |
GOOD MORNING SUNSHINE | |
---|---|
OEUF EN COCOTTE | €6,5 |
Een eitje uit de oven met room, geitenkaas, kerstomaatjes en dragon. | |
GESTOOFD FRUIT, YOGHURT EN HOMEMADE GRANOLA | €7,5 |
SHAKSHUKA | €11 |
Piitige start van je dag! Tomaten-paprika-mix met twee eitjes (sunny side up). |
LUNCH | |
---|---|
TUNA MELT | €11 |
All-American classic uit de diners in de jaren '50. De perfecte tonijnsla met gesmolten kaas op toast. | |
FERAS' SYRIAN MINT | €11 |
Uit de koker van onze Syrische chef Feras: gebakken schapenkaas op pitabrood, met granaatappelmelasse, tijm en verse munt. | |
HUMUS DÜRÜM | €11 |
Driekoningenstraat-style dürüm, à la Brel. Humus, paddenstoelen, za'atar en feta. | |
SHAKSHUKA | €11 |
Heel het Midden-Oosten beweert deze pittige mix van tomaat, paprika en spiegeleitjes uitgevonden te hebben. Na één hap begrijp je ook waarom. |
MAINS | |
---|---|
BOLO BREL | €16,5 |
Italiaanse ragù met chunky paccheri-pasta. (dranktip: een glas LOTETA, vol rood fruit en zon). | |
WINTERWILD | €23 |
Hartverwarmende stoofpot en al wat daar bij je oma bij hoorde: spruiten, kastagnes, kroketjes en witfllosla! (dranktip: een glaasje TAMARAL of MOINETTE). | |
GROENTEN UIT DE OVEN | €19 |
Brels classic mix van seizoensgroenten met romige burrata van Van Tricht en onze limoenvinaigrette. (dranktip: een glaasje DÉSIR BLANC of ARMAND). | |
WONTON NOODLE BOWL | €17 |
Een dampende kom visbouillon met soba-noedels, geroosterde Chinese kool, tomaten en garnalen-wontons. Slurpen mag! (dranktip: een glaasje OMER of GRÜNER VELTLINER). | |
CHICONS AU GRATIN | €18,5 |
Witloof uit de oven, comme il faut. Romige puree, beenham en een pittige kaassaus van gerijpte Gruyère en romige Emmentaler. (dranktip: BLOND BIER of een glaasje rode PIERRE FIL). | |
CHICONS AU GRATIN (VEGI) | €18 |
Evenveel kaas, maar in plaats van ham rolen we het witloof in gemalen eekhoorntjesbrood. |
SWEET ! | |
---|---|
MERINGUE GLACÉE | €8 |
Meringue en vanille-ijs in een heerlijke snee nostalgie, naar een familierecept van Granny's Spoon. | |
DAME BLANCHE | €8 |
Vanille-ijs van hoevemelk, gemaakt door de Zwaluwhoeve in Turnhout, mét warme chcoladesaus en slagroom. | |
TAART | €6,5 |
STICKY TOFFEE PUDDING | €9 |
British classic: smeuïge dadelcake met karamelsaus. Overdaad? Ja! Onweerstaanbaar? Yep! |
PETIT BREL | |
---|---|
Kinderspaghetti | €11 |